Μοναχή πέταξε το ράσο για να γίνει πρωταγωνίστρια σε ερωτικές ταινίες

Μοναχή πέταξε το ράσο για να γίνει πρωταγωνίστρια σε ερωτικές ταινίες

«Από καλόγρια… πορνοστάρ» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της ζωής της Γιούντι Πινέντα από την Κολομβία, η οποία μετά από οκτώ χρόνια μοναχισμού (ήταν υπό την μορφή της δόκιμης) αποφάσισε να προχωρήσει σε μια δραστική αλλαγή στη ζωή της.

Πέταξε το ράσο της και αποφάσισε να γίνει αστέρας σε ταινίες ενηλίκων. Μάταια η ηγουμένη προσπάθησε να την μεταπείσει. Η Γιούντι είχε λάβει την απόφαση της. Βέβαια όπως  δήλωσε «είμαι βαθιά θρησκευόμενο άτομο κάθε Κυριακή συνεχίζω να πηγαίνω στην εκκλησία και να προσεύχομαι».

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Κολομβία από συνέντευξη που έδωσε η νεαρή πριν από λίγο καιρό η Πινέδα ερωτεύτηκε έναν δάσκαλο των θρησκευτικών και αποφάσισε να τον ακολουθήσει στη πόλη Μεντεγίν. Εκεί έπιασε δουλειά σε μια εταιρία μέχρι που γνώρισε τον Χουάν Μπούστος, παραγωγό ταινιών πορνό. Της πρότεινε να γίνει πορνοστάρ και η Γιούντι δέχτηκε. Αρχικά θα δουλέψει μέσω ίντερνετ και κάμερας και στη συνέχεια θα γυρίσει δικές της ταινίες.

Η νεαρή γυναίκα θεωρεί τη νέα της καριέρα στην πορνογραφία «αξιοπρεπή και καλλιτεχνική» και ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει «τίποτα κακό σε αυτό».«Στην αρχή αισθανόμουν άσχημα, αλλά τώρα είμαι μια χαρά» τα λόγια της 28χρονης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται εκτάκτως σήμερα το πρωί, με φόντο τη βιβλική καταστροφή στην ορεινή Λεμεσό. Μια συνεδρίαση που θα έπρεπε να είχε προηγηθεί της κρίσης — όχι να την ακολουθεί. Στο τραπέζι θα τεθούν δύο σχέδια για τις αποζημιώσεις των πληγέντων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κατευναστεί η οργή της κοινωνίας και να διασωθεί το πολιτικό κύρος της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη, που απέτυχε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE