ΛΕΜΕΣΟΣ – ΥΠΟΘΕΣΗ 64 ΚΙΛΩΝ: Για 18.000 ευρώ έκανε τη δουλειά ο 54χρονος από την Ελλάδα –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΥΠΟΘΕΣΗ 64 ΚΙΛΩΝ: Για 18.000 ευρώ έκανε τη δουλειά ο 54χρονος από την Ελλάδα –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Για 18.000 ευρώ συμμετείχε στο κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών ο 54χρονος Ελλαδίτης, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, που συνελήφθη την Τετάρτη (31/10) από μέλη της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Αυτό αναφέρθηκε κατά τη διαδικασία έκδοσης διατάγματος προσωποκράτησης για 8 ημέρες από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, το οποίο ενέκρινε το σχετικό αίτημα της Αστυνομίας.

Θυμίζουμε ότι ο 54χρονος Ελλαδίτης συνελήφθη μετά τον εντοπισμό περίπου 64 κιλών κάνναβης, σε αποθήκες που βρίσκονται στη βιομηχανική περιοχή Αγίου Αθανασίου.

Η ΥΚΑΝ είχε θέσει υπό παρακολούθηση το χώρο, μετά από σχετική πληροφορία και στη βάση δικαστικού εντάλματος έρευνας, εντόπισαν τα ναρκωτικά κρυμμένα στην αποθήκη, στην παρουσία και του 54χρονου.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του συλληφθέντα ανέφερε ότι ο πελάτης προτίθεται να συνεργαστεί με τις Αρχές.

Όπως αναφέρθηκε ακόμη οι έρευνες σε σχέση με την υπόθεση, θα επεκταθούν και στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE