Ενημερώνει πρώτα το Εθνικό Συμβούλιο και μετά τον κόσμο ο Πρόεδρος για το Κυπριακό

Ενημερώνει πρώτα το Εθνικό Συμβούλιο και μετά τον κόσμο ο Πρόεδρος για το Κυπριακό

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο και τον κυπριακό λαό, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης. 

Τη Δευτέρα (5/11) το απόγευμα θα συνέλθει το Εθνικό Συμβούλιο, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος θα ενημερώσει τα μέλη του σε σχέση με τις εξελίξεις στο Κυπριακό μετά και τις συναντήσεις του την Τετάρτη (31/10) με την απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ Τζέιν Χολ Λουτ και την περασμένη Παρασκευή (26/10) με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Εξάλλου, την Τρίτη (6/11) το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα δώσει συνέντευξη Τύπου για να ενημερώσει τον λαό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE