Το Υπουργικό αποφάσισε διορισμό Ερευνητικής για ενδεχόμενη διάπραξη αδικημάτων στην Αρχή Λιμένων

Το Υπουργικό αποφάσισε διορισμό Ερευνητικής για ενδεχόμενη διάπραξη αδικημάτων στην Αρχή Λιμένων

Το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε την Πέμπτη (1/11) τον διορισμό Ερευνητικής Επιτροπής για ενδεχόμενη διάπραξη αδικημάτων στην Αρχή Λιμένων, έπειτα από ενημέρωση της Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και `Εργων Βασιλικής Αναστασιάδου.

`Οπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, το Υπουργικό Συμβούλιο εξουσιοδότησε την Υπουργό Μεταφορών όπως ετοιμάσει τους όρους εντολής της Ερευνητικής Επιτροπής, τους οποίους θα υποβάλει στην επόμενη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου μαζί με εισήγηση για τα άτομα που θα διοριστούν από το Υπουργικό Συμβούλιο για να διεξάγουν τη διερεύνηση αυτή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE