Ο επιχειρηματίας Γιώργος Πέτρου θα είναι ο νέος Πρόεδρος της ΟΕΒ

Ο επιχειρηματίας Γιώργος Πέτρου θα είναι ο νέος Πρόεδρος της ΟΕΒ

Ο επιχειρηματίας Γιώργος Πέτρου θα είναι ο νέος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ), σε διαδοχή του Χρίστου Μιχαηλίδη, η θητεία του οποίου λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2018.

 

 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, ο κ. Πέτρου ήταν η μοναδική υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΕΒ. Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων έληξε στις 31 Οκτωβρίου 2018. Ο κ. Πέτρου κατέχει τη θέση του Αντιπροέδρου στο νυν Διοικητικό Συμβούλιο.
 
Η υποψηφιότητα  του κ. Πέτρου θα τεθεί ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου, κατά τη συνεδρίασή του που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 16:30, στα γραφεία της ΟΕΒ, στη Λευκωσία.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE