ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στο κελί ο δολοφόνος της 45χρονης

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στο κελί ο δολοφόνος της 45χρονης

Τριήμερη κράτηση για τον δολοφόνο στα κατεχόμενα

Υπό τριήμερη κράτηση τέθηκε ο Φατίχ Τσικρικτσί που ομολόγησε την δολοφονία της 45χρονης Γκιουλμπαχάρ Ουλουτάν την Τετάρτη 31/10, η οποία προκάλεσε σοκ και αντιδράσεις στην τ/κ κοινότητα.

Ο καταζητούμενος εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής 02/11 στην βιομηχανική περιοχή Γερόλακκου.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο Τσικρικτσί ομολόγησε ότι σκότωσε την πρώην φίλη του επειδή δεν ήθελε να συναντώνται πια.

Ο ύποπτος είχε οδηγηθεί για αναπαράσταση στο σπίτι όπου εργαζόταν το θύμα του ως οικιακή βοηθός, όπου την μαχαίρωσε 13 φορές και άσκησε βία εναντίον της.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE