ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΙΕΣΗ και ΞΗΡΑΣΙΑ στο ΑΕΚ-ΑΕΛ!

ΠΙΕΣΗ και ΞΗΡΑΣΙΑ στο ΑΕΚ-ΑΕΛ!

Το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα στην ΑΕΚ και την ΑΕΛ ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ.

Τα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικά και οι δύο ομάδες έβαζαν πίεση η μια στην άλλη για να μην την αφήσει να κατεβάσει την μπάλα όπως θέλει.

Η ΑΕΛ πήγε πρώτη να αναλάβει τα ηνία της αναμέτρησης όμως χωρίς να δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρία. Στη συνέχεια η ΑΕΚ ανέβασε απόδοση, ισορρόπησε και κράτησε περισσότερο την μπάλα. Όμως η πίεση στο κατέβασμα της μπάλας δεν σταματούσε από τις δύο ομάδες.

Ενδεικτικό ότι δεν είχαμε κάποια μεγάλη φάση, τόσο οι γηπεδούχοι τόσο και η ΑΕΛ υστερούσαν στο να βρουν μια καλή τελική πάσα και έτσι το 0-0 παρέμεινε μετά το πέρας του πρώτου ημιώρου.

Η ΑΕΛ ήταν η ομάδα που είχε την πρώτη κλασσική ευκαιρία καθώς στο 32ο λεπτό ο Χουράδο από κοντά δεν κατάφερε να μπει στη πορεία της μπάλας και έτσι έδιωξαν προ της γραμμής οι αμυνόμενοι.

Δύο λεπτά αργότερα (35′) η ΑΕΚ απάντησε όμως η σέντρα-σουτ του Φλοριάν κατέληξε σε κόρνερ μετά από δύσκολη απόκρουση του Πρόσκεκ.

Μέχρι τη λήξη των πρώτων 45′ δεν άλλαξε κάτι και το σφύριγμα της ανάπαυλας βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-0 με κύριο χαρακτηριστικό του πρώτου μέρους την πίεση που έβαλαν ψηλά αμφότερες ΑΕΚ και ΑΕΛ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top