Ντούρις: «Είχαμε την ουσία κι αυτό μετράει – Δεν είναι η θέση μου στα άκρα, αλλά…»

Ντούρις: «Είχαμε την ουσία κι αυτό μετράει – Δεν είναι η θέση μου στα άκρα, αλλά…»

Δείτε τι δήλωσε στην PrimeTel μετά το τέλος του ντέρμπι στο Τσίρειο ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Ανόρθωση, ο ποδοσφαιριστής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Μίχαλ Ντούρις.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και πετύχαμε μία σπουδαία νίκη, με την οποία κάναμε ένα μικρό βήμα προς τα επάνω. Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη, μετά από ένα καταστροφικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά γι΄ αυτό το παιχνίδι και γνωρίζαμε ποιος είναι ο Απόλλωνας. Ευτυχώς εκμεταλλευτήκαμε τις φάσεις που κάναμε και σκοράραμε δύο γκολ.

Είχαμε την ουσία και αυτό είναι που μετράει στο ποδόσφαιρο. Κάναμε τις ευκαιρίες μας γκολ και γι΄ αυτό κερδίσαμε.

Δεν είναι η θέση μου στα άκρα, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι έπαιξα καλά και σκόραρα και είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE