Αέρας Hollywood στην προπολεμική Κερύνεια - «Η Ρακελ φορούσε ένα μικροσκοπικό μπικίνι παραλίγο να μου στοιχίσει τη ζωή»

Αέρας Hollywood στην προπολεμική Κερύνεια - «Η Ρακελ φορούσε ένα μικροσκοπικό μπικίνι παραλίγο να μου στοιχίσει τη ζωή»

Λίγα χιλιόμετρα πιο πάνω από τη δαντελωτή ακρογιαλιά της Κερύνειας και κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του Αγίου Ιλαρίωνα βρίσκεται ριζωμένος ένας μικρός επίγειος παράδεισος, το Κάρμι.

Ως άλλο Σούλι, όπως έτειναν να χαρακτηρίζουν τα γύρω χωριά, το Κάρμι επρόκειτο να γνωρίσει τη λάμψη του Χόλυγουντ στην αυγή της δεκαετίας του ’70.

Τέσσερα χρόνια πριν τα τραγικά γεγονότα της τουρκικής εισβολής, οι Καρμιώτες και όχι μόνο θα βίωναν μία εντελώς πρωτόγνωρη εμπειρία: το τότε «sex symbol» της εποχής, Ράκελ Γουέλς, είχε διαλέξει τα στενά του χωριού για να αποδείξει τη διαφορά μεταξύ μίας «θεάς του σεξ» και μίας ηθοποιού· η γιαγιά Μαρούλλα, η θεία Νάσω, ο θείος Νίκος κι άλλοι τόσοι Καρμιώτες θα έδιναν στη Ράκελ Γουέλς την ευκαιρία να αποδείξει τα υποκριτικά της ταλέντα.

Διαβάστε περισσότερα στον Κυπριακό Χρονογράφο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE