ΖΥΓΙ: Όχημα του κοινοτικού συμβουλίου έφραξε την είσοδο- Έδιωξαν τα Δημ. Έργα και πάνε σε περιφερειακή συγκέντρωση - VIDEO

ΖΥΓΙ: Όχημα του κοινοτικού συμβουλίου έφραξε την είσοδο- Έδιωξαν τα Δημ. Έργα και πάνε σε περιφερειακή συγκέντρωση - VIDEO

Μέχρι και οχήματα, επιστράτευσαν κάτοικοι του Ζυγίου και έξι άλλων κοινοτήτων, το πρωί της Τρίτης (6/11), προκειμένου να μην μπορούν οι υπάλληλοι του Τμήματος Δημοσίων Έργων, να προχωρήσουν σε εργασίες σε στρατόπεδο που πρόκειται να μετατραπεί σε κέντρο φιλοξενίας ασυνόδευτων παιδιών.

Όχημα του κοινοτικού συμβουλίου, βρήκαν μπροστά τους οι εργαζόμενοι των Δημοσίων Έργων, το οποίο τοποθετήθηκε μπροστά από την είσοδο του πρώην στρατοπέδου, όπως μετέδωσε η εκπομπή ‘Μέρα μεσημέρι’ του Αντ1.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κοινοτάρχης Ζυγίου, Γεωργία Μιχαήλ, δεν θέλησε να προβεί σε οποιεσδήποτε δηλώσεις και περιορίστηκε στο να αναφέρει ότι οι κάτοικοι δεν θα επιτρέψουν για κανένα λόγο τη δημιουργία του κέντρου φιλοξενίας ασυνόδευτων παιδιών.

Πάντως, εντός της εβδομάδας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται να διεξαχθεί περιφερειακή συγκέντρωση, με τη συμμετοχή άλλων έξι κοινοτήτων εκτός του Ζυγίου, με σκοπό να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Κεντρική φωτογραφία από ρεπορτάζ Αντ1 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE