ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: «Αυτός που χορήγησε τις ουσίες συνεργάστηκε και με Ομόνοια -Σαλαμίνα» - VIDEO

ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: «Αυτός που χορήγησε τις ουσίες συνεργάστηκε και με Ομόνοια -Σαλαμίνα» - VIDEO

Σε κατάθεση ενός εκ των τριών ποδοσφαιριστών που αναγκάστηκαν να σταματήσουν το ποδόσφαιρο λόγω προβλήματος στην καρδιά, αναφέρεται ότι το πρόσωπο που τους χορήγησε τις ουσίες, συνεργάζεται και με άλλες κυπριακές ομάδες.

Νέες αποκαλύψεις για το θέμα που έφερε στο φως της δημοσιότητας το ThemaOnline, έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης.

Όπως ακούστηκε στο στούντιο της εκπομπής «Alpha Ενημέρωση» που ήταν καλεσμένος την Τρίτην (6/11) ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ, οι άλλες ομάδες που συνεργάστηκε το εν λόγω άτομο, είναι η Ομόνοια και η Νέα Σαλαμίνα. Αυτά τα ανάφερε σε κατάθεσή του ο ποδοσφαιριστής Ανδρέας Φραγκέσκου που αγωνίστηκε τόσο στην Αλκή, όσο και στις άλλες δύο ομάδες.

Σύμφωνα με τον κ. Νεοφυτίδη, το συγκεκριμένο άτομο που χορήγησε τις ουσίες, δεν είναι γιατρός, ενώ ούτε καν βρίσκεται στο ιατρικό team των ομάδων.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ θεωρεί ότι οι τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών είναι η «κορυφή ενός μεγάλου παγόβουνου» όπως είπε χαρακτηριστικά και αναμένεται ότι θα υπάρξει αύξηση καταγγελιών από αθλητές που έκαναν χρήση τέτοιων ουσιών.

Έθιξε επίσης και το πρόβλημα που αποκαλύφθηκε με τον τρόπο που εκδίδονται τα δελτία υγείας των αθλητών.

Εξέφρασε μάλιστα και το παράπονό του ότι ενώ το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και σε άλλα αθλήματα στην Κύπρο, οι αντίστοιχες ομοσπονδίες δεν στέκονται στο πλευρό του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών! 

Δείτε όσα δήλωσε ο Σπύρος Νεοφυτίδης στον Alpha:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top