Το βαρύ ζεϊμπέκικo του Κύπριου πρωταγωνιστή – Στη μέση του δρόμου – VIDEO

Το βαρύ ζεϊμπέκικo του Κύπριου πρωταγωνιστή – Στη μέση του δρόμου – VIDEO

Σταμάτησε με το αυτοκίνητο στην μέση του δρόμου, κατέβηκε και χόρεψε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Μητροπάνου.

'Της νύχτας οι αμαρτωλοί...' έπαιζε στο ραδιόφωνο και ο Μαρίνος Κόνσολος δεν καταπιέστηκε στα θέλω και στις ορέξεις του.

Τράβηξε χειρόφρενο, βγήκε από το αυτοκίνητο κι έριξε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο. 

Ο πρωταγωνιστής της σειράς του Alpha 'Έλα στη θέση μου' μας άφησε για άλλη μια φορά άφωνους, αφού χορεύει καταπληκτικά. 


«...Της νύχτας οι αμαρτωλοί και της αυγής οι μόνοι, θέλουν βαρύ ζεϊμπέκικο και νευρικό τιμόνι!!!» σχολίασε ο Μαρίνος Κόνσολος κάτω από το video του ματαμεσονύκτιου του ζεϊμπέκικου στην μέση του δρόμου στην Αθήνα.  

«Μας βγήκες χορευταράς», του έγραψαν χαρακτηριστικά οι φίλοι του... που κυριολεκτικά τον αποθέωσαν για τις χορευτικές του δεξιότητες.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τον χορό:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE