ΦΟΝΙΚΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Τι έδειξε η νεκροτομή - 15 τραύματα έφερε το άτυχο κοριτσάκι

ΦΟΝΙΚΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Τι έδειξε η νεκροτομή - 15 τραύματα έφερε το άτυχο κοριτσάκι

Σε εσωτερική αιμορραγία – αιμορραγικό σοκ που προκλήθηκαν από ήσσον και τέμνον όργανο, οφείλεται ο θάνατος της 9χρονης την οποία φέρεται να σκότωσε χθες το απόγευμα με μαχαίρι ο 13χρονος αδελφός της στο σπίτι τους στη περιοχή Αγίου Ιωάννη στη Λάρνακα.


Τα αίτια θανάτου της μικρής διαπιστώθηκαν από τη νενομισμένη νεκροτομή που διενήργησαν σήμερα επί της σορού της στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας οι Ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.