ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Στα χέρια του ΤΑΕ φωτογραφία-ντοκουμέντο με βιοχημικό που χορηγεί ορό σε παίκτη

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Στα χέρια του ΤΑΕ φωτογραφία-ντοκουμέντο με βιοχημικό που χορηγεί ορό σε παίκτη

Ένα επιπλέον στοιχείο εξετάζει το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λάρνακας , σε σχέση με την υπόθεση χορήγησης σκευασμάτων σε ποδοσφαιριστές κυπριακών συλλόγων.

Του Φάνη Μακρίδη

Όπως πληροφορούμαστε, εντός της ημέρας (07/11) Κύπριος ποδοσφαιριστής έδωσε συμπληρωματική κατάθεση στο ΤΑΕ της παραλιακής πόλης, προσκομίζοντας μάλιστα φωτογραφία-ντοκουμέντο.

Η φωτογραφία παρουσιάζει μη γηγενή ποδοσφαιριστή, τη στιγμή που του χορηγείται σκεύασμα μέσω ορού. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, στο τεκμήριο αυτό απεικονίζεται και ο βιοχημικός που χορηγεί τις ουσίες, αλλά και ποδοσφαιριστής. Το περιστατικό λαμβάνει χώρα σε βοηθητικό αθλητικό χώρο, ενώ παρούσα είναι και βοηθός του βιοχημικού.

Τώρα κατά πόσον αυτό το στοιχείο, αλλάζει τα δεδομένα σε σχέση με τις εξετάσεις που γίνονται, αυτό μόνο οι ανακριτές που χειρίζονται την υπόθεση το γνωρίζουν.

Όπως σημειώσαμε επανειλημμένα, δεν φαίνεται να προκύπτουν στοιχεία περί χορήγησης απαγορευμένων ουσιών. Αυτό που εξετάζεται από την Αστυνομία, είναι κατά πόσον ο βιοχημικός που συνεργαζόταν και συνεργάζεται με κυπριακές ομάδες , νομότυπα έκανε ενέσεις και άλλες ιατρικές πράξεις.

Άλλωστε, ο βιοχημικός έχει καταθέσει βεβαίωση στο ΤΑΕ, βάσει της οποίας ήταν εξουσιοδοτημένος να χορηγεί σκευάσματα (με επιτρεπόμενες ουσίες) μέσω ένεσης.

Το θέμα είχε αποκαλύψει η ιστοσελίδα μας και είχε προκύψει μετά από κατάθεση των Παναγιώτη Λοϊζίδη και Παναγιώτη Φραγκέσκου (αναγκάστηκαν να σταματήσουν το ποδόσφαιρο, λόγω καρδιολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν).

Μεταξύ άλλων φέρονται να υποστήριξαν ότι κατά την σεζόν 2017-18 κι ενώ αγωνίζονταν στην Αλκή, άτομο που συνεργαζόταν με τον σύλλογο τους χορήγησε ουσίες μέσω σύριγγας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Χτυπάει» 40άρια ο υδράργυρος - Πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία

Θα μπουν τελικά χρονοδιακόπτες σε φώτα τροχαίας; Ποια η απόφαση του Υπουργείου Μεταφορών

E-kalathi: Σε αυτή την εταιρεία κατακυρώθηκε η προσφορά - Πότε θα «πέσουν» οι υπογραφές και πότε θα λειτουργήσει

Έκρηξη σε ταβέρνα στη Λεμεσό: Δεύτερη φορά στόχος - Βλέπουν προσωπικές διαφορές οι Αρχές

Μετέτρεψαν υποστατικό σε χώρο για τζόγο - Κατασχέθηκαν παιγνιομηχανές

Θρήνος για τον μικρό Νικόλα που πνίγηκε στην Κρήτη - Συγκεντρώθηκαν 6.035 ευρώ για την κηδεία του



Ευρωεκλογές: Οι αναποφάσιστοι το μεγάλο δέλεαρ - Στην τελική κούρσα τα κόμματα

Ευρωεκλογές: Οι αναποφάσιστοι το μεγάλο δέλεαρ - Στην τελική κούρσα τα κόμματα

Βρισκόμαστε στην τελική στροφή πριν από τις διπλές εκλογές της Κυριακής 9 Ιουνίου και αυτό το οποίο προβληματίζει τις πολιτικές δυνάμεις είναι οι αναποφάσιστοι, οι οποίοι δεν ξέρουν ποιο κόμμα θα ψηφίσουν ή αν θα πάνε στις κάλπες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top