Κυκλοφορούσε σαν 'κύριος' - Έχει καταδικαστεί σε 20ετη φυλάκιση

Κυκλοφορούσε σαν 'κύριος' - Έχει καταδικαστεί σε 20ετη φυλάκιση

Ο φυγόποινος εντοπίστηκε στην Καστοριά από αστυνομικούς της Ασφάλειας!

Σαν... κύριος εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ένας 45χρονος Έλληνας, παρά την πολύ βαριά ποινή που του είχε επιβληθεί μετά την καταδίκη του για υπεξαίρεση και πλαστογραφία με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας, η οποία μάλιστα ήταν τελεσίδικη!

Σύμφωνα με το 'Πρώτο Θέμα' φυγόποινος εντοπίστηκε στην Καστοριά από αστυνομικούς της Ασφάλειας, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε η απόφαση που του επέβαλε ποινή κάθειρξης 20 ετών και 5ετή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.

Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, που έδωσε εντολή να οδηγηθεί στις φυλακές για να εκτίσει την ποινή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE