Κυκλοφορούσε σαν 'κύριος' - Έχει καταδικαστεί σε 20ετη φυλάκιση

Κυκλοφορούσε σαν 'κύριος' - Έχει καταδικαστεί σε 20ετη φυλάκιση

Ο φυγόποινος εντοπίστηκε στην Καστοριά από αστυνομικούς της Ασφάλειας!

Σαν... κύριος εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ένας 45χρονος Έλληνας, παρά την πολύ βαριά ποινή που του είχε επιβληθεί μετά την καταδίκη του για υπεξαίρεση και πλαστογραφία με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας, η οποία μάλιστα ήταν τελεσίδικη!

Σύμφωνα με το 'Πρώτο Θέμα' φυγόποινος εντοπίστηκε στην Καστοριά από αστυνομικούς της Ασφάλειας, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε η απόφαση που του επέβαλε ποινή κάθειρξης 20 ετών και 5ετή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.

Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, που έδωσε εντολή να οδηγηθεί στις φυλακές για να εκτίσει την ποινή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE