Γενικός Εισαγγελέας: Ο Χ. Γεωργιάδης παραβίασε άρθρα του Συντάγματος

Γενικός Εισαγγελέας: Ο Χ. Γεωργιάδης παραβίασε άρθρα του Συντάγματος

Για παραβίαση άρθρων του Συντάγματος από τον Υπουργό Οικονομικών, κάνει λόγο ο Γενικός Εισαγγελέας σχετικά με την απευθείας ανάθεση στον οίκο Freshfields να παράσχει νομικές συμβουλές σε σχέση με την πώληση της Συνεργατικής στην Ελληνική Τράπεζα.

 

 

Απαντώντας σε ερώτημα του Γενικού Ελεγκτή, ο Γενικός Εισαγγελέας, Κώστας Κληρίδης, επιρρίπτει ευθύνες στον Υπουργό Οικονομικών και στο ΥΠΟΙΚ για την απευθείας ανάθεση στον οίκο Freshfields της παροχής νομικών συμβουλών για την πώληση του Συνεργατισμού, παρακάμπτοντας τον ίδιο από την όλη διαδικασία.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου», ο Κώστας Κληρίδης, επιρρίπτει ευθύνες στον ίδιο τον υπουργό, ο οποίος, σύμφωνα με τον ίδιο παραβίασε τα άρθρα 112 και 113 του Συντάγματος, ενώ παράλληλα ξεκαθαρίζει ότι θα έπρεπε να ζητηθεί η γνώμη του ιδίου για την όλη διαδικασία.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE