ΚΥΠΡΟΣ: 'Χαλάει' ο καιρός

ΚΥΠΡΟΣ: 'Χαλάει' ο καιρός

Ανατολικό ρεύμα αέρα επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα της Πέμπτης (8/11) ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών ή καταιγίδας. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα τοπικά μέχρι ταραγμένη.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς 2 με 3 μποφόρ και τη θάλασσα να είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 14 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή (9/11) ο καιρός θα είναι αρχικά τοπικά συννεφιασμένος. Προοδευτικά οι νεφώσεις θα πυκνώσουν για να φέρουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές ενώ δεν αποκλείεται τοπικά να εκδηλωθεί καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο (10/11), την Κυριακή (12/11) και τη Δευτέρα (13/11), ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει κοντά στις κανονικές για την περίοδο τιμές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.