Τσακώθηκε η 'τριάδα της φωτιάς' του GNTM - 'Καρφώνουν' η μία την άλλη - ΒΙΝΤΕΟ

Τσακώθηκε η 'τριάδα της φωτιάς' του GNTM - 'Καρφώνουν' η μία την άλλη - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν χρειάζεται να παρακολουθήσει κανείς και με πολύ προσοχή το Next Top Model, για να καταλάβει πως μεταξύ των κοριτσιών υπάρχουν κλίκες, με τις τρείς εξ αυτών να ονομάζονται και η "τριάδα της φωτιάς".

Ο λόγος για τις Μικαέλλα, Μέγκι και Εύη τα κορίτσια που δεν σταματούν να σχολιάζουν και να κρίνουν τις υπόλοιπες κοπέλες. Εκεί που πιστεύαμε πως αυτές οι τρείς δεν χωρίζουν με τίποτα και θα είναι τρείς εναντίων όλων, έρχεται η ανατροπή.

Δείτε εδώ το βίντεο!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE