Πως χαρακτηρίζουν στην Ελλάδα την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι Γερμανοί σε ΓΣΠ και Λήδρας (ΒΙΝΤΕΟ)

Πως χαρακτηρίζουν στην Ελλάδα την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι Γερμανοί σε ΓΣΠ και Λήδρας (ΒΙΝΤΕΟ)

Φοβερή ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στο ΓΣΠ της Λευκωσίας, όπου πανηγύρισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League με τη νίκη (2-3) επί του Απόλλωνα Λεμεσού.

Οι Γερμανοί φίλοι της Αϊντραχτ γέμισαν ολόκληρο το πέταλο στο ΓΣΠ, κάνοντας δυναμική παρουσία και δίνοντας ξεχωριστό χρώμα με καπνογόνα και σημαίες. Νωρίτερα είχαν μεταφερθεί με πορεία προς το γήπεδο, έχοντας γεμίσει τους δρόμους της Λευκωσίας.

 

 

 

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE