Μετά το… Κυπριακό VAR ξανά στα γήπεδα της Α΄ κατηγορίας

Μετά το… Κυπριακό VAR ξανά στα γήπεδα της Α΄ κατηγορίας

Οι ορισμοί διαιτητών της 9ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας έγιναν και δείχνουν την επιστροφή του Αβρααμ Τσούκκα στα μεγάλα σαλόνια.

Είχε να διαιτητεύσει παιχνίδι Α’  κατηγορίας από την αναμέτρηση Πάφος FC – ΑΕΛ, με εκείνη την περιβόητη φάση που δημιούργησε ένταση, χαμό, παράπονα, διαμαρτυρίες για τη διαιτησία του.

Στις διαιτησίες, πάντως, επέστρεψε το περασμένο Σάββατο όπου διαιτήτευσε το γειτονικό ντέρμπι Β΄ κατηγορίας, Καρμιώτισσα – ΑΕΖ.

Συνεργάτης της στήλης μας που είδε το συγκεκριμένο παιχνίδι, μας ανέφερε πως ο Τσούκκας είχε τα λάθη του για ακόμη μία φορά, μη τιμωρώντας το δυνατό παιχνίδι, ενώ έχασε και φάσεις.

Αν και τέταρτος διαιτητής, ενδιαφέρει η επιστροφή του στο πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας, κάτι που «φωτογραφίζει» ότι σύντομα θα οριστεί και ρεφ αγώνων. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE