ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αστραπιαία σύλληψη 39χρονου για την βόμβα στη Λεμεσό- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αστραπιαία σύλληψη 39χρονου για την βόμβα στη Λεμεσό- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στα χέρια της Αστυνομίας από το μεσημέρι της Κυριακής (11/11), βρίσκεται 39χρονος, ως ύποπτος για την έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε γύρω στις 23:00 του Σαββάτου (10/11), στα γραφεία κτηματομεσιτικής εταιρίας στον Άγιο Αθανάσιο Λεμεσού.

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή που μίλησε στο ThemaOnline, οι Αρχές αφού εξασφάλισαν ένταλμα σύλληψης, εντόπισαν τον 39χρονο στην Λευκωσία και μεταφέρθηκε στα γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού για ανάκριση.

Δημοσίευμα του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων, αναφέρει ότι η σύλληψη έγινε στη βάση υπονοιών του ιδιοκτήτη της εταιρίας για τον 39χρονο πρώην συνεργάτη του.

Πάντως μέχρι στιγμής (14:40 Κυριακή 11/11), δεν είναι ξεκάθαρο εάν ο ύποπτος, είναι το άτομο που τοποθέτησε τον εκρηκτικό μηχανισμό υψηλής ισχύος, στην γυάλινη είσοδο της κτηματομεσιτικής εταιρίας, ή εάν πρόκειται για ηθικό αυτουργό.

Χ. Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top