ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Στο σημείο ο πατέρας του Σολωμού Σολωμού – «Ντροπή και αίσχος» - VIDEO

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Στο σημείο ο πατέρας του Σολωμού Σολωμού – «Ντροπή και αίσχος» - VIDEO

Με φωτογραφία του γιού του κρεμασμένη στον λαιμό, έφτασε στο οδόφραγμα Δερύνειας, το πρωί της Δευτέρας (12/11) ο κ. Σπύρος Σολωμού.

Αρχικά ο κ. Σπύρος, μιλώντας στην κάμερα του 'OMEGA', σύγκρινε το τοίχος του Βερολίνου που έπεσε όταν έφυγε ο Σοβιετικός Στρατός, και είπε ότι το ίδιο πρέπει να γίνει και στο εν λόγω σημείο, με τον Τουρκικό και μετά να ανοίξουν τα οδοφράγματα.

«Μόνοι τους εγκλωβίστηκαν» είπε για τους τ/κ προφανώς, «δεν τους διώξαμε να φύγουν», πρόσθεσε.

«Ντροπή και αίσχος» είπε με έντονο ύφος για το ότι τώρα πρέπει να παίρνει κάποιος ταυτότητα ή διαβατήριο για πάει στις κατεχόμενες περιοχές.

Θυμίζουμε ότι την Δευτέρα (12/11) είναι προγραμματισμένη η διάνοιξη του οδοφράγματος Δερύνειας, όπως και αυτό του Απλικίου – Λεύκας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί για τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 3ης Διεθνούς Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς (UNOC3).

BEST OF TOTHEMAONLINE