ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Στο σημείο ο πατέρας του Σολωμού Σολωμού – «Ντροπή και αίσχος» - VIDEO

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Στο σημείο ο πατέρας του Σολωμού Σολωμού – «Ντροπή και αίσχος» - VIDEO

Με φωτογραφία του γιού του κρεμασμένη στον λαιμό, έφτασε στο οδόφραγμα Δερύνειας, το πρωί της Δευτέρας (12/11) ο κ. Σπύρος Σολωμού.

Αρχικά ο κ. Σπύρος, μιλώντας στην κάμερα του 'OMEGA', σύγκρινε το τοίχος του Βερολίνου που έπεσε όταν έφυγε ο Σοβιετικός Στρατός, και είπε ότι το ίδιο πρέπει να γίνει και στο εν λόγω σημείο, με τον Τουρκικό και μετά να ανοίξουν τα οδοφράγματα.

«Μόνοι τους εγκλωβίστηκαν» είπε για τους τ/κ προφανώς, «δεν τους διώξαμε να φύγουν», πρόσθεσε.

«Ντροπή και αίσχος» είπε με έντονο ύφος για το ότι τώρα πρέπει να παίρνει κάποιος ταυτότητα ή διαβατήριο για πάει στις κατεχόμενες περιοχές.

Θυμίζουμε ότι την Δευτέρα (12/11) είναι προγραμματισμένη η διάνοιξη του οδοφράγματος Δερύνειας, όπως και αυτό του Απλικίου – Λεύκας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE