Νίκη και ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΕΙ στην κορυφή η Τεχνοοικία ΑΕΚ!

Νίκη και ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΕΙ στην κορυφή η Τεχνοοικία ΑΕΚ!

Την τέταρτή της νίκη πέτυχε τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας η Τεχνοοικία ΑΕΚ. Σε αγώνα που άνοιξε την 5η αγωνιστική κέρδισε τον «Κorantina Homes» Παφιακό με 3-0 σετ, συγκατοικεί στην κορυφή με την Ανόρθωση και αναμένει τα αποτελέσματα της Τρίτης. Ο «Korantina Homes» Παφιακός έχασε ένα αγώνα μάλλον εντός προγράμματος, αλλά στάθηκε καλά.

Πολύ δυνατά μπήκε η Τεχνοοικία ΑΕΚ στο πρώτο σετ και αφού πήρε διαφορά εξασφάλισε το σετ σε διάστημα 25 λεπτών 25-16 ανοίγοντας το σκορ απέναντι στον «Korantina Homes» Παφιακό που προσπάθησε.

Η Τεχνοοικία ΑΕΚ συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και στο δεύτερο σετ αντικρίζοντας με σοβαρότητα τον αγώνα. Αποτέλεσμα οι «κιτρινοπράσινες» να κερδίσουν 25-17 και το σκορ στο ταμπλό του «Κίτιον» να γράψει Tεχνοοικία ΑΕΚ – «Κorantina Homes» Παφιακός 2-0.

Οι «κιτρινοπράσινες» διατήρησαν τα ίδια στάνταρ απόδοσης και στο τρίτο σετ με συνέπεια να κερδίσουν 25-19 και τον αγώνα με 3-0 σετ. Οι Παφίτισσες παρά τις αλλαγές που έκαναν φάνηκαν ανταγωνιστικές.

ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ(ΑΛ. ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ): Γκόγκιτς, Στρίμερ,Στυπιανού, Λοβ, Αιμ. Δημητρίου, Ιορδάνους – Λίμπερο: Mοσφιλιώτη. – Αλλαγές: Π. Δημητρίου, Καρακώστα.

KORANTINA HOMES ΠΑΦΙΑΚΟΣ(ΣΤ. ΜΑΣΙΑΣ):Νικολάου, Τολεντίνο, Γιωργάλλα, Χριστοδούλου, Τίλλεϊ,Τοάζζι – Λίμπερο1 : Τσαγγάρη – Λίμπερο 2: Ανδρέου – Αλλαγές:Xατζηλαμπρή, Χαραλάμπους, Τάκη, Δημητρίου.

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE