LNG: Η Toshiba αγόρασε ακριβά, πούλησε φθηνά και έχασε

LNG: Η Toshiba αγόρασε ακριβά, πούλησε φθηνά και έχασε

Η Toshiba θα πουλήσει τις δραστηριότητές της στον τομέα του υγροποιημένου φυσικού αερίου.

 

Η Toshiba αγόρασε σε υψηλή τιμή, πούλησε σε χαμηλή και έχασε... Βέβαια αυτός δεν ήταν ο αρχικός της σχεδιασμός όταν αποφάσισε να βάλει «βαθιά το χέρι στην τσέπη» και να εμπλακεί με το υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG). 

Η ιαπωνική εταιρεία  θα πουλήσει τις δραστηριότητές της στον τομέα του υγροποιημένου φυσικού αερίου στον κινεζικό παραγωγό φυσικού αερίου ENN Ecological Holdings μέχρι το τέλος του έτους και από αυτή τη συμφωνία αναμένεται να υποστεί ζημιά σχεδόν 100 δισ. γιεν (880 εκατ. δολάρια).

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE