Ρίχνει φως στα αίτια θανάτου της 49χρονης γυναίκας η νεκροτομή της - Πότε θα διενεργηθεί
Νεκρή εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (27/11) γυναίκα σε διαμέρισμα στο Παραλίμνι.

Του Χρίστου Ζήνωνος
Όπως σημειώσαμε σε ρεπορτάζ μας τη Δευτέρα (12/11), κομμάτι του σουγιά με τον οποίο διαπράχθηκε ο φόνος είχε σπάσει. Να σημειωθεί ότι ο δράστης άφησε το φονικό όπλο στη σκηνή του εγκλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΦΟΝΙΚΟ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Έχει σημάδια στα χέρια ο 40χρονος με τρία παιδιά – Αίματα στο μπάνιο του
Επιπλέον, όπως ακούστηκε στη δικαστική διαδικασία της Τρίτης (13/11) για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του 40χρονου υπόπτου, μετά από αυτοψία επί της σορού από την Ελένη Αντωνίου διαπιστώθηκε ότι η άτυχη γυναίκα είχε πολλαπλές μαχαιριές στο πάνω μέρος του σώματος, με περιτομή στον λαιμό και τομή στην τραχεία και στην καρωτίδα. Με απλά λόγια, της έκοψε τον λαιμό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΦΟΝΙΚΟ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Αίματα στα χέρια, στα ρούχα, στο μπάνιο και στα χρήματα του 40χρονου Γιώργου
Θυμίζουμε ότι ο Giorgi Baratashvili σε βάρος του οποίου εκδόθηκε διάταγμα 8ημερης προσωποκράτησης, αρνείται ανάμιξη στην υπόθεση, αν και τα στοιχεία και το μαρτυρικό υλικό επιβαρύνουν τη θέση του ιδιαίτερα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




