ΠΑΦΟΣ: Αφέθηκε ελεύθερος αλλά επανασυνελήφθη - Υπόθεση κλοπής

ΠΑΦΟΣ: Αφέθηκε ελεύθερος αλλά επανασυνελήφθη - Υπόθεση κλοπής

Στις 21 Νοεμβρίου απαντούν στο Δικαστήριο τρεις στην κατηγορία της κλοπής με τέχνασμα.

Στις 21 Νοεμβρίου του 2018 ορίστηκε η υπόθεση εναντίον τριών κοινοτικών ενός 42χρονου ενός 64χρονου και επίσης ενός 42χρονου για κλοπή από ανταλλακτήριο χρημάτων στην Κάτω Πάφο.

Τα τρία πρόσωπα παρουσιάστηκαν την Τρίτη (13/11) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για τις 21.11.2018 για να απαντήσουν και οι τρεις τους παραδοχή ή μη στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν στην κατηγορία της κλοπής με τέχνασμα.

Το Δικαστήριο διέταξε όπως οι δύο πρώτου ο 42χρονος και ο 64χρονος παραμείνουν υπό κράτηση ενώ ο άλλος 42χρονος αφέθηκε ελεύθερος με όρους.

Ωστόσο επανασυνελήφθη από το ΤΑΕ Λευκωσίας για παρόμοιας φύσης αδίκημα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE