ΠΑΦΟΣ: «Κάρφωσε» τη μηχανή του στο όχημα των θηροφυλάκων και στη συνέχεια άρχισε το ξύλο

ΠΑΦΟΣ: «Κάρφωσε» τη μηχανή του στο όχημα των θηροφυλάκων και στη συνέχεια άρχισε το ξύλο

Ένας θηροφύλακας τραυματίστηκε την Τρίτη (13/11) ελαφρά, κατά τη διάρκεια επιχείρησης για πάταξη της λαθροθηρίας, σε περιοχή πλησίον του χωριού Λυσού, που γειτνιάζει με το Δάσος της Πάφου.

Για την υπόθεση η Αστυνομία αναζητεί ένα πρόσωπο ηλικίας 43 ετών γνωστό στις αρχές για υποθέσεις λαθροθηρίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δυο μέλη της Υπηρεσίας Θήρας, έπειτα από πληροφορία που λήφθηκε, προσπάθησαν να ανακόψουν γύρω στις 22:00 σε δρόμο που οδηγεί στο Δάσος της Πάφου τέσσερις τετράτροχες μηχανές, που οδηγούσαν πρόσωπα που έφεραν κράνη.

Παρά τα σήματα που τους έγιναν για να σταματήσουν, οι τρεις οδηγοί κατάφεραν να διαφύγουν ενώ ο τέταρτος κτύπησε με τη μηχανή του στο όχημα των θηροφυλάκων, προκαλώντας του ζημιές. Στη συνέχεια τραυμάτισε ελαφρά έναν από τους δύο θηροφύλακες.

Ο θηροφύλακας κατάφερε να βγάλει το κράνος του οδηγού της μηχανής, και διαπίστωσε πως πρόκειται για 43χρονο από χωριό της περιοχής.

Εναντίον του συγκεκριμένου προσώπου εξεδόθη ένταλμα σύλληψης και αναζητείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE