ΦΟΝΙΚΟ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Πέρασαν χειροπέδες στους συγκάτοικους του 40χρονου

ΦΟΝΙΚΟ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Πέρασαν χειροπέδες στους συγκάτοικους του 40χρονου

Συνελήφθησαν την Τρίτη (13/11) βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση, πέντε πρόσωπα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με τα αδικήματα της πλαστογραφίας, πλαστοπροσωπίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Στο πλαίσιο εξακρίβωσης των στοιχείων των πιο πάνω προσώπων, στην κατοχή τους, εντοπίστηκαν διαβατήρια και φωτοαντίγραφα ταυτοτήτων με διαφορετικά στοιχεία.

Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για τους συγκάτοικους του 40χρονου συλληφθέντα που εμπλέκεται με το φονικό της Μαραθάσας.

Το ΤΑΕ Μόρφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE