Συνάντηση Τσαβούσογλου - Πομπέο στην Ουάσιγκτον την ερχόμενη εβδομάδα

Συνάντηση Τσαβούσογλου - Πομπέο στην Ουάσιγκτον την ερχόμενη εβδομάδα

Με τον Αμερικανό ομόλογό του Μάικ Πομπέο αναμένεται να συναντηθεί ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου στα μέσα της ερχόμενης βδομάδας στις ΗΠΑ, όπου θα μεταβεί τη Δευτέρα για να συμμετάσχει στην σύνοδο του ΟΗΕ για τη Συμμαχία των Πολιτισμών στην Νέα Υόρκη.

Όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο Τούρκος ΥΠΕΞ έπειτα από τη σύνοδο της Νέας Υόρκης αναμένεται να μεταβεί στην Ουάσινγκτον, ενώ ήδη ξεκίνησαν εργασίες μεταξύ των δύο Υπουργείων Εξωτερικών για το πρόγραμμα της συνάντησης. Όπως μεταδίδεται, αναμένεται να συζητήσουν τον οδικό χάρτη της αποχώρησης του YPG (Κούρδοι της Συρίας) από το Μέμπιτς της Συρίας, το αίτημα της Άγκυρας να εφαρμοστούν και εναντίον των Κούρδων μαχητών της Συρίας τα ίδια μέτρα που έλαβε η Ουάσινγκτον κατά του ΡΚΚ, τη δολοφονία του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE