ΦΟΝΙΚΟ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Προσπάθησε να αμυνθεί η 56χρονη – Με μένος κατάφερε 16 μαχαιριές ο δράστης

ΦΟΝΙΚΟ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Προσπάθησε να αμυνθεί η 56χρονη – Με μένος κατάφερε 16 μαχαιριές ο δράστης

Και οι 16 μαχαιριές που κατάφερε ο δράστης στην άτυχη Γιαννούλα Χατζηγιάννη, ήταν από τον τα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου ενώ το θύμα βρισκόταν στην θέση του οδηγού.

Ήταν με ιδιαίτερη μανία, που ο δράστης κατάφερε 16 μαχαιριές στο θύμα.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της Ιατροδικαστού Ελένης Αντωνίου, που διενήργησε την νενομισμένη νεκροτομή στην σορό της άτυχης Γιαννούλας, όλες οι μαχαιριές ήταν από την μέση και πάνω, ενώ η θανατηφόρα ήταν αυτή στο αριστερό στήθος, που διέτρησε την καρδιά. Είχε ακόμα, περιτομή στον λαιμό και τομή στην τραχεία και στην καρωτίδα. 

Η άτυχη γυναίκα, φαίνεται ότι προσπάθησε μάταια να αντισταθεί στο μένος του δράστη, αφού η Ιατροδικαστής εντόπισε μόνο ένα αμυντικό τραύμα, στο αριστερό της χέρι.

Θυμίζουμε ότι ως βασικός ύποπτος για την υπόθεση, είναι 40χρονος Γεωργιανός Giorgi Baratashvili, ο οποίος από την Τρίτη (13/11) τελεί υπο 8ημερη κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE