Τούρκοι χάκαραν το Τwitter του Βαρουφάκη - Ανέβασαν βίντεο με τη δολοφονία του Σολωμού (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τούρκοι χάκαραν το Τwitter του Βαρουφάκη - Ανέβασαν βίντεο με τη δολοφονία του Σολωμού (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τον λογαριασμό του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη στο Twitter χάκαραν το βράδυ της Παρασκευής, με τον ίδιο να αποδίδει την ενέργεια σε Τούρκους φασίστες.

Στον λογαριασμό του πρώην υπουργού αναρτήθηκαν βίντεο με τουρκικό περιεχόμενο, σε ένα εκ των οποίων αναγράφεται χαρακτηριστικά: «Θα υψώσουμε την τουρκική σημαία στην Αθήνα. Να περιμένετε τους ευγενείς μαχητές Τούρκους».

Αναρτήθηκε επίσης βίντεο με τη στιγμή που πυροβολείται ο Σολωμός Σολωμού και την ημέρα της κηδείας του Τάσου Ισαάκ στην Κύπρο.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης σε ανάρτησή του στο Twitter, σχολίασε ότι «ο λογαριασμός μου, για μια ώρα, "κατελήφθη" από φασίστες εκ Τουρκίας που πόσταραν τις βαρβαρότητές τους. Ελπίζω να επανακτήθηκε τώρα», ωστόσο οι Τούρκοι χακερς συνέχισαν τις αναρτήσεις από τον λογαριασμό του πρώην υπουργού.

«Σκάσε, δεν τελείωσε ακόμα» έγραψαν στα τούρκικα οι χάκερς.

 Δείτε τις φωτογραφίες



 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE