Δημοσίευμα-βόμβα! «Χτύπημα» του Ολυμπιακού στην ΑΕΚ με… νέο Λάζαρο; (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Δημοσίευμα-βόμβα! «Χτύπημα» του Ολυμπιακού στην ΑΕΚ με… νέο Λάζαρο; (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση σέντερ φορ και οι άνθρωποι των Πειραιωτών εξετάζουν τις καλύτερες περιπτώσεις επιθετικών της αγοράς, μιας και δεν είναι εύκολα να βρεθεί αξιόπιστος «γκολτζής» τον Ιανουάριο.

Στο πλαίσιο αυτό, δημοσίευμα της εφημερίδας «Realnews» υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του πρώην άσου της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο!

Ο Αργεντινός άσος αγωνίζεται στη Λας Πάλμας, όμως έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του στο ελληνικό πρωτάθλημα τις δύο προηγούμενες σεζόν, όντας μάλιστα ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στην περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Ένωση.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Αραούχο είναι ένας από τους παίκτες από το «πάνω ράφι» που τσεκάρουν οι Ερυθρόλευκοι, μαζί με τον Κώστα Μήτρογλου.

Καταλαβαίνει κανείς πως ενδεχόμενη απόκτηση του Αργεντινού από τον Ολυμπιακό, θα αποτελέσει σημαντικό επικοινωνιακό «χτύπημα» των Πειραιωτών σε βάρος της ΑΕΚ, μετά και την καλοκαιρινή «αρπαγή» του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Δείτε το δημοσίευμα:

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE