Οπαδός της Ρίβερ ανταλλάσσει το εισιτήριό του για τον τελικό με την Μπόκα για μία… δουλειά!

Οπαδός της Ρίβερ ανταλλάσσει το εισιτήριό του για τον τελικό με την Μπόκα για μία… δουλειά!

Ένας οπαδός της Ρίβερ δηλώνει έτοιμος να χαρίσει το εισιτήριό του για τον μεγάλο τελικό με την Μπόκα για μία δουλειά.

Ο Ματίας Άλβαρες έχει εισιτήριο για το εντός έδρας ματς της Ρίβερ με την Μπόκα για τον δεύτερο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, όμως αποφάσισε ότι θέλει κάτι περισσότερο από το να δει τον ιστορικό αγώνα.

Έτσι, βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να βρει μία δουλειά. Θα δώσει το εισιτήριό του σε εκείνον που θα τον βγάλει από το ταμείο ανεργίας. Ο Ματίας δηλώνει ότι δεν θέλει χρήματα παρά μόνο μία θέση εργασίας για να δώσει το εισιτήριό του.

«Έχω ένα εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, όμως έχω άλλα πιο επείγοντα ζητήματα να λύσω. Γι’ αυτό ανταλλάσσω το εισιτήριό μου με μία δουλειά. Έχω μείνει μήνες χωρίς δουλειά. Δεν θέλω χρήματα, έχω λάβει εκατοντάδες τέτοια μηνύματα. Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Πεθαίνω να πάω στο γήπεδο, αλλά δυστυχώς έχω να σκεφτώ πολλά περισσότερα», έγραψε ο 24χρονος οπαδός της Ρίβερ στο φόρουμ «La Página Millonaria».

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE