Το μοναδικό ξενοδοχείο που πωλείται από την Τράπεζα Κύπρου – Παραλιακό με 188 δωμάτια

Το μοναδικό ξενοδοχείο που πωλείται από την Τράπεζα Κύπρου – Παραλιακό με 188 δωμάτια

Μόνο ένα ξενοδοχείο βρίσκεται προς πώληση στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ακινήτων της Τράπεζας Κύπροu.

 

Ψάχνοντας κάποιος στην ιστοσελίδα της REMU στην υποκατηγορία «Ξενοδοχεία» θα δει το ένα και μοναδικό ξενοδοχείο που διατίθεται προς πώληση, με ιδιοκτήτη την εταιρεία «Racotino Properties».

Ο λόγος για ξενοδοχείο που βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο της Πύλας, το οποίο διαθέτει συνολικά 188 δωμάτια, πισίνα και χώρο πρασίνου στη δυτική του πλευρά.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE