Γ.Ν. Λευκωσίας: Ώρες αγωνίας για τον 15χρονο που λιποθύμησε - Μεταφέρθηκε στην Εντατική

Γ.Ν. Λευκωσίας: Ώρες αγωνίας για τον 15χρονο που λιποθύμησε - Μεταφέρθηκε στην Εντατική

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Λευκωσίας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο 15χρονος μαθητής της Α’ Λυκείου όπου την Τρίτη (20/11) υπέστη το πρωί λιποθυμικό επεισόδιο ενώ βρισκόταν στο σχολείο του.

Ο 15χρονος μετά την εισαγωγή του στο ΓΝ Λευκωσίας εξετάστηκε από νευροχειρούργους και ακολούθως υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, ο 15χρονος μετά το λιποθυμικό επεισόδιο μεταφέρθηκε αρχικά στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Πάφου, όπου διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης (20/11), όταν ο μαθητής έχασε τις αισθήσεις του, ενώ βρισκόταν σε αίθουσα του εκπαιδευτηρίου στο οποίο φοιτά.

Άμεσα στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον μαθητή στο ΓΝ Πάφου, όπου υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία.

Στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, οι επί καθήκοντι ιατροί έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του στο ΓΝ Λευκωσίας, αφού ο μαθητής παρουσίαζε διάχυτη αιμορραγία εγκεφάλου.



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η πρώτη ενημέρωση από τις Βάσεις - Σε ετοιμότητα το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας - Διευρύνεται το μέτωπο στη Μέση Ανατολή

LIVE: Η πρώτη ενημέρωση από τις Βάσεις - Σε ετοιμότητα το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας - Διευρύνεται το μέτωπο στη Μέση Ανατολή

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέο κύμα επιθέσεων κατά του Ιράν που απάντησε με μπαράζ αντιποίνων σε αμερικανικούς στόχους της περιοχής. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE