ΚΥΠΡΟΣ: Πήγε για σαλιγκάρια και τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ μέσα στη νεκρή ζώνη οι Τούρκοι στρατιώτες

ΚΥΠΡΟΣ: Πήγε για σαλιγκάρια και τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ μέσα στη νεκρή ζώνη οι Τούρκοι στρατιώτες

Στις 13 Οκτωβρίου 1996, ο 50χρονος συνταξιούχος Πέτρος Κακουλλής, πρόσφυγας από το Λευκόνοικο, βγήκε στα χωράφια του χωριού Άχνας για να μαζέψει σαλιγκάρια μαζί με τον γαμπρό του.

Μία φθινοπωρινή συνήθεια που επαναλάμβανε επί χρόνια, σχεδόν ως ρουτίνα. Κανείς δεν φανταζόταν πως αυτή η αθώα συνήθεια θα του στοίχιζε τη ζωή εκείνο το μουντό απόγευμα. Μία κραυγή ακούστηκε να διατάζει «αλτ» στα τουρκικά και ο Πέτρος Κακουλλής έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του κατοχικού στρατού.

Διαβάστε περισσότερα στον Κυπριακό Χρονογράφο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE