Μόντριτς, Βαράν, Γκριεζμάν τα φαβορί για τη «Χρυσή Μπάλα»!

Μόντριτς, Βαράν, Γκριεζμάν τα φαβορί για τη «Χρυσή Μπάλα»!

Γάλλοι και Ισπανοί ξεκίνησαν τις φήμες για την τελική τριάδα των κορυφαίων της σεζόν, η οποία όλα συνηγορούν ότι έπειτα από 10 χρόνια, δεν θα περιλαμβάνει τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Μέσι.

Aπό την προηγούμενη Παρασκευή, όταν και ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ψηφοφορίας για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της χρονιάς, είναι εύλογο να οργιάσουν οι φήμες. Εκείνη όμως που φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο ως τελική τριάδα, είναι αυτή που είχε ως πρώτο θέμα η «Marca το απόγευμα της Τετάρτης, επικαλούμενη πηγές από τη Γαλλία και το κέντρο της «Χρυσής Μπάλας», δηλαδή το περιοδικό «France Football».

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ των Γάλλων και των Ισπανών, η τριάδα που θα παλέψει στο φινάλε για το μεγάλο βραβείο, θα είναι αυτή των Λούκα Μόντριτς, Ράφαελ Βαράν και Αντουάν Γκριεζμάν. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στο Παρίσι στις 3 Δεκεμβρίου και αυτό που φαίνεται ως το πιο σίγουρο, είναι ότι δεν θα είναι ούτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ούτε ο Λιονέλ Μέσι, σημαδεύοντας το τέλος μίας επικής εποχής δυαρχίας.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE