Επίσημο: H UEFA ανακοίνωσε έρευνα για τα γεγονότα στο Ελλάδα – Εσθονία!

Επίσημο: H UEFA ανακοίνωσε έρευνα για τα γεγονότα στο Ελλάδα – Εσθονία!

Η UEFA ανακοίνωσε πως ο αρμόδιος για θέματα Δεοντολογίας και Πειθαρχικής έχει αναλάβει ήδη να κάνει έρευνα για τα συμβάντα στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην Ελλάδα και την Εσθονία, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Gazzetta.

Την Τρίτη το Gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει πως η UEFA θα ερευνήσει τα περιστατικά με τα ναζιστικά σύμβολα καθώς είναι ήδη ενήμερη σχετικά, κάτι που σημαίνει πως η Εθνική κινδυνεύει με τιμωρία για τα όσα έγιναν με Εσθονία!
Η UEFA από μέρους της ενημέρωσε επίσημα πως ο αρμόδιος Ερευνητής θα κοιτάξει το σχετικό θέμα για να δει το τι ποινές μπορεί να υπάρξουν. Ειδικότερα:

Παιχνίδι: UEFA Nations League φάση ομίλων ανάμεσα στην Ελλάδα και την Εσθονία (0-1), που έγινε στις 18 Νοεμβρίου στην Ελλάδα.

Ο Επιθεωτητής Δεοντολογίας και Πειθαρχικής της UEFA ορίστηκε να κάνει έρευνα για να δει τα περιστατικά που αναφέρθηκαν στο περιθώριο της αναμέτρησης της Ελλάδας με την Εσθονία στις 18 Νοεμβρίου του 2018.

Πηγή: gazzetta.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σε νέες δηλώσεις προέβη ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, κατηγορώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ότι ακολουθεί «διπρόσωπη πολιτική» και ότι επιχειρεί να «στριμώξει» την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ενώ στο τραπέζι των συνομιλιών εμφανίζεται να μιλά για «συμβιβασμό».

BEST OF TOTHEMAONLINE