Δημοσίευμα – φωτιά για άσο του Ολυμπιακού: Αγγλική ομάδα δίνει 6 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει!

Δημοσίευμα – φωτιά για άσο του Ολυμπιακού: Αγγλική ομάδα δίνει 6 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει!

Τι θα κάνει στην περίπτωση αυτή ο Ολυμπιακός;

Στό στόχαστρο της Γουέστ Χαμ βρίσκεται ο Λεονάρντο Κούτρης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Mirror».

Όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα, τα «σφυριά» είναι διατεθειμένα να καταθέσουν πρόταση 6 εκατομμυρίων ευρώ στον Ολυμπιακό, προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Έλληνα μπακ.

 

Σημειώνεται ότι τεχνικός διευθυντής της Γούεστ Χαμ είναι ο Μάριο Ουσίγιος, ο οποίος είχε βρεθεί στη χώρα μας για τον Κούτρη, μένοντας πολύ ικανοποιημένος από την απόδοσή του στο ματς της εθνικής Ελλάδος κόντρα στην Φινλανδία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στα ρεπορτάζ τους οι Άγγλοι και η Νιουκάστλ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Κούτρη, με τον Μπενίτεθ έχει ζητήσει οπωσδήποτε μία ποιοτική προσθήκη.

«Το πρόβλημα για τη Νιούκαστλ είναι η πρόθεση της Γουέστ Χαμ να κάνει πρόταση ύψους 5 εκατομμυρίων λιρών για τον αμυντικό του Ολυμπιακού», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE