Εισβολή άνδρα με μαχαίρι σε Πρεσβεία στην Αθήνα

Εισβολή άνδρα με μαχαίρι σε Πρεσβεία στην Αθήνα

Συναγερμός σήμανε το πρωί του Σαββάτου 24/11 στην πρεσβεία της Σερβίας, έπειτα από εισβολή άνδρα που κρατούσε μαχαίρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στις 9:30 το πρωί ένας μεθυσμένος άνδρας πήδηξε την περίφραξη του κτιρίου της πρεσβείας, που βρίσκεται επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος της πλατείας Μαβίλη.

Ο άνδρας παρέμεινε στον αύλειο χώρο της πρεσβείας, ενώ στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ.

Ο τελευταίος έπεισε τελικά τον άνδρα να παραδοθεί και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).

BEST OF TOTHEMAONLINE