ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΑΦΟΥ: Αρνήθηκε την βοήθεια ειδικού πριν στρέψει το φλοπέρ εναντίων του γιου του

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΑΦΟΥ: Αρνήθηκε την βοήθεια ειδικού πριν στρέψει το φλοπέρ εναντίων του γιου του

Επισκέφθηκε τον πατέρα του, στο χωριό Κανναβιού της Πάφου, με σκοπό να συζητήσουν την βοήθεια ειδικού για τον 65χρονο, με αποτέλεσμα να εκνευριστεί και να πυροβολήσει εναντίον του 44χρονου γιου του, το Σάββατο (24/11).

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του ΡΙΚ το Σάββατο (24/11), επικαλούμενο πληροφορίες από την Αστυνομία, ο 44χρονος επισκέφθηκε τον πατέρα του για να συζητήσουν οικογενειακά θέματα, με κυριότερο την αλλαγή συμπεριφοράς του 65χρονου και τη βοήθεια από ειδικό, την οποία αρνείτο.

Σε κάποια στιγμή γύρω στις 15:00 το απόγευμα, ο πατέρας εκνευρίστηκε και πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τύπου φλοπέρ τον γιο του, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Το κυνηγετικό παραλήφθηκε από μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων και εξετάζεται.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 65χρονος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Πάφου για ανάκριση.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE