ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Οι ισχυρισμοί της 47χρονης οδηγού που εγκατέλειψε αιμόφυρτη την άτυχη Μυροφόρα

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Οι ισχυρισμοί της 47χρονης οδηγού που εγκατέλειψε αιμόφυρτη την άτυχη Μυροφόρα

Η 72χρονη παρασύρθηκε από 47χρονη οδηγό γύρω στις 13:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (26/11) στον δρόμο της Άρμου, και άφησε την τελευταία της πνοή λίγο αργότερα στο Νοσοκομείο Πάφου.

Η 47χρονη οδηγός, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία, αρχικά είχε εγκαταλείψει τη σκηνή του δυστυχήματος και επέστρεψε με την πάροδο 30 περίπου λεπτών.

Ανακρινόμενη η 47χρονη Βρετανίδα οδηγός, είπε ότι ο λόγος που εγκατέλειψε την σκηνή ήταν για να πάει να πάρει το κινητό της τηλέφωνο και να ενημερώσει για το τραγικό περιστατικό.

Σημειώνεται η 47χρονη συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE