Σεισμός «ταρακούνησε» την Κύπρο - Οι πρώτες πληροφορίες
Σεισμική δόνηση σημειώθηκε σήμερα, 18 Απριλίου 2026, στην Κύπρο, με επίκεντρο την επαρχία Πάφου, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο.

Αν θυμούνται οι οπαδοί της ομάδας και πέρσι τον Χειμώνα ήθελαν να τον διώξουν οι υπεύθυνοι, αλλά «πάτησε» πάνω στο σιδεροκέφαλο συμβόλαιο του και έμεινε.
Πρέπει να είμαστε δίκαιοι με τον Ντόσσα. Συμφωνούμε ότι είναι σαν μην επέστρεψε ποτέ στην ομάδα, αλλά είναι υπερβολικό να του φορτώνεται το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για την ήττα από τη Σαλαμίνα.
Το άλλο «ελαφρυντικό» είναι ότι ήταν μόλις η πρώτη φορά, που τον συμπεριέλαβε στους βασικούς ο προπονητής.
Υπάρχει άλλος ένας μήνας μέχρι να… ανοίξει το παράθυρο του Γενάρη. Αν του δώσει άλλες ευκαιρίες η τεχνική ηγεσία και αποδειχθεί «ανεπαρκής», ναι τότε να τεθεί θέμα αποδέσμευσης του.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




