Ηot-όνομα κι ο ΕΛΟΥΝΤΟΥ! Θα ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ τον πρόεδρο προσεχώς…

Ηot-όνομα κι ο ΕΛΟΥΝΤΟΥ! Θα ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ τον πρόεδρο προσεχώς…

Θυμάμαι γράψαμε πριν μερικές εβδομάδες, για τον Νιγηριανό σέντερ φορ της Σαλαμίνας, τον Κίνγκσλεϊ Ονουέγκμπου, ότι τον Γενάρη θα δεχθεί τηλεφωνήματα από ενδιαφερόμενες ομάδες ο πρόεδρος Θουκής Θουκυδίδης. 

«Καυτό» όνομα για τη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο, να δείτε ότι θα γίνει και ο Καμερουνέζος διεθνής επιθετικός Τσιάρλς Ελουντού. 

Είναι και πολύ πιο μικρός αυτός, αφού σε μερικές μέρες (4 Δεκεμβρίου) θα γίνει 24 χρόνων. 

Αν δεν το ξέρετε ο Ελουντού, πριν έλθει στις περιοχές μας, ήταν σε ομάδες της Αμερικής. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το βιογραφικό του

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE