Κόβει ανάσες η σύζυγος παίκτη του ΑΠΟΕΛ με το… βαθύ ντεκολτέ της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κόβει ανάσες η σύζυγος παίκτη του ΑΠΟΕΛ με το… βαθύ ντεκολτέ της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παρουσιάστρια σε φιλανθρωπική εκδήλωση ήταν η Κωνσταντίνα Ευριπίδου μαζί με τον Μιχάλη Σοφοκλέους το βράδυ της Τετάρτης (28/11).

Η παρουσιάστρια έκλεψε όλα τα βλέμματα με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της επί σκηνής, αλλά κυρίως με το total black σύνολο της κατά την είσοδο της στην εκδήλωση.

Η δημιουργία από τον αγαπημένο της φίλο και σχεδιαστή Gregory Morfi, ήταν κομψή, ενώ παράλληλα αναδείκνυε την άκρως θηλυκή πλευρά της Κωνσταντίνας, με ένα αρκετά βαθύ ντεκολντέ.

Η ίδια ανέβασε φωτογραφίες στον λογαριασμό της και φυσικά τα likes και τα σχόλια θαυμασμού έπεσαν βροχή.

Δείτε τις φωτογραφίες στο LifeNews

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE