Κόβει ανάσες η σύζυγος παίκτη του ΑΠΟΕΛ με το… βαθύ ντεκολτέ της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κόβει ανάσες η σύζυγος παίκτη του ΑΠΟΕΛ με το… βαθύ ντεκολτέ της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παρουσιάστρια σε φιλανθρωπική εκδήλωση ήταν η Κωνσταντίνα Ευριπίδου μαζί με τον Μιχάλη Σοφοκλέους το βράδυ της Τετάρτης (28/11).

Η παρουσιάστρια έκλεψε όλα τα βλέμματα με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της επί σκηνής, αλλά κυρίως με το total black σύνολο της κατά την είσοδο της στην εκδήλωση.

Η δημιουργία από τον αγαπημένο της φίλο και σχεδιαστή Gregory Morfi, ήταν κομψή, ενώ παράλληλα αναδείκνυε την άκρως θηλυκή πλευρά της Κωνσταντίνας, με ένα αρκετά βαθύ ντεκολντέ.

Η ίδια ανέβασε φωτογραφίες στον λογαριασμό της και φυσικά τα likes και τα σχόλια θαυμασμού έπεσαν βροχή.

Δείτε τις φωτογραφίες στο LifeNews

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE