Τι ΠΕΤΥΧΕ στον πρώτο αγώνα του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Σταθερού Στόχου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τι ΠΕΤΥΧΕ στον πρώτο αγώνα του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Σταθερού Στόχου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δελτίο τύπου από SniperGold αναφέρει:

«Έναρξη είχαμε στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σταθερού Στόχου 2018 – 2019
της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου το Σ/Κ που μας πέρασε στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Κύπρου στα Λατσιά με την ονομασία «ΚΎΠΕΛΛΟ ΛΕΥΚΩΣΊΑΣ».
Ο Αγώνας ήταν ο πρώτος από τους 8 Πρωταθληματικούς που θα γίνουν τη τρέχουσα Σκοπευτική Σεζόν με τα 6 καλύτερα αποτελέσματα κάθε αθλητή να μετράνε στην τελική βαθμολογία για 1ο – 2ο – 3ο Παγκύπριο Πρωταθλητή ανά κατηγορία.
Ο Όμιλος μας «SniperGold» εκπροσωπήθηκε με 4 Αθλητές – Σκοπευτές υπό την καθοδήγηση του Υπ.Προπονητή Σταθερού Στόχου του ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΎ ΟΜΊΛΟΥ ΠΑΦΟΥ και Γ.Δ του Ομίλου μας κ.Αριστοκλέους Ε.
Έλαβαν τις ακόλουθες θέσεις:
2η θέση Κατηγορία Παίδων Σοφοκλέους Αντώνης
3η θέση Κατηγορία Παίδων με στάντ Δημητρίου Παναγίωτης
5η θέση Κατηγορία Ανδρών ο πολύ υποσχόμενος Αθλητής μας Βλαδίμηρ Ποντούμπνη.
Ευχόμαστε Πολλά 10ρια στους Αθλητές μας και επιμονή σε κάθε τους στόχο για την καλύτερη δυνατή παρουσία».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE