Παπουλής: «Δείξαμε από το πρώτο λεπτο ότι θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη»

Παπουλής: «Δείξαμε από το πρώτο λεπτο ότι θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το παιχνίδι του Απόλλωνα με αντίπαλο τη Λάτσιο στο ΓΣΠ, ο ποδοσφαιριστής της Λεμεσιανής ομάδας, Φώτης Παπουλής.

Αναλυτικά:

«Αυτή η νίκη άργησε πάρα πολύ. Αν εξαιρέσουμε 1-2 παιχνίδια στον όμιλο, ήμασταν πολύ καλοί και ανταγωνιστικοί.

Ο όμιλος μας ήταν Τσάμπιονς Λιγκ και όχι Γιουρόπα Λιογκ. Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη και δείξαμε από το πρώτο λεπτό ότι είμαστε σοβαροί και έχουμε την ποιότητα για να τα καταφέρουμε.

Το να κερδίζεις τη Λάτσιο με τόσο καλή εμφάνιση, είναι μεγάλη υπόθεση και δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση στην ομάδα.

Ο Απόλλωνας θέλουμε και πρέπει να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Η νίκη δεν μας δίνει βαθμολογικό όφελος, αφού η πρόκριση είχε κριθεί, αλλά μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατά και αποφασιστικά ενόψει της συνέχειας.

Είμαι χαρούμενος από τη φετινή μας πορεία στην Ευρώπη. Μακάρι να είμαστε κάθε χρόνο στους ομίλους και να παίζουμε με αυτές τις μεγάλες ομάδες. Αυτό θα σημαίνει ότι έχουμε μεγαλώσει ακόμα περισσότερο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE