ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Απεβίωσε 34χρονη που είχε συλληφθεί ως ύποπτη για φόνο – «Έφυγε» από την γνωστή μάστιγα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Απεβίωσε  34χρονη που είχε συλληφθεί ως ύποπτη για φόνο – «Έφυγε» από την γνωστή μάστιγα

Στις 22 Νοεμβρίου, η Αστυνομία δέχθηκε τηλεφώνημα για γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή σε διαμέρισμα στην Παλλουριώτισσα, της οποίας ο θάνατός διαπιστώθηκε ότι προήλθε από χρήση παράνομων ουσιών.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Πρόκειται για 34χρονη από την Παλαιστίνη, η οποία, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη στο πλαίσιο των ερευνών για την εξιχνίαση του εγκλήματος που διαπράχθηκε σε βάρος της 80χρονης Ανδριανής Βανέζη, στις 23 Απριλίου 2018. Η άτυχη ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή (δεμένη και φιμωμένη) στην οικία της στην Αγλαντζιά.

Μαζί με την 34χρονη, είχε συλληφθεί τότε και 29χρονος Ελληνοκύπριος. Οι δύο οδηγήθηκαν ενώπιον δικαστηρίου, ωστόσο λόγω του ότι δεν εντοπίστηκαν ικανοποιητικά στοιχεία που να αποδεικνύουν την συμμετοχή τους στο έγκλημα, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η 34χρονη και ο 29χρονος, συνελήφθησαν για την υπόθεση τότε, στη βάση μαρτυρίας από άτομο που τους είδε να είναι ευδιάθετοι το βράδυ της 23ης Απριλίου που είχε διαπραχθεί το έγκλημα. Όταν το εν λόγω άτομο τους ρώτησε γιατί είναι σε τέτοια κατάσταση, του είπαν ότι πώλησαν υπολογιστή και αγόρασαν  τρία γραμμάρια κοκαΐνης τα οποία χορήγησαν στον οργανισμό τους μέσω ένεσης.

Θυμίζουμε ότι, από την οικία της 80χρονης είχε κλαπεί χρηματικό ποσό ύψους 500 ευρώ και ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Με την έκδοση τη Δευτέρα των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων αρχίζει μια πορεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε διαχρονικά, δήλωσε την Κυριακή το βράδυ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, καλώντας τους πολίτες και όλους τους εμπλεκόμενους σε συνεργασία για εφαρμογή τους. Τα διατάγματα θα ανακοινωθούν στις 12 το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE