ΠΑΦΟΣ: Χωρίς στέγη 5μελης οικογένεια λόγω κακοκαιρίας- Αναλαμβάνει το Γρ. Ευημερίας

ΠΑΦΟΣ: Χωρίς στέγη 5μελης οικογένεια λόγω κακοκαιρίας- Αναλαμβάνει το Γρ. Ευημερίας

Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκαν η Επαρχιακή Διοίκηση και το Γραφείο Ευημερίας για την μετακίνηση πενταμελούς οικογένειας αθίγγανων που η στέγη της κατοικίας τους στο χωριό Σταυροκόνου καταστράφηκε από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικράτησαν χτες Πέμπτη (29/11) στην Πάφο.

Ερωτηθείς σχετικά επί του θέματος η Έπαρχος Πάφου Μαίρη Λάμπρου ανέφερε πως η οικογένεια μετακινήθηκε άμεσα από χτες σε ξενοδοχειακό κατάλυμα ενώ τα έξοδα αναμένεται να καλυφθούν από το Γραφείο Ευημερίας Πάφου.

Η κ. Λάμπρου ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως ήδη ο κλάδος Τουρκοκυπριακών προχώρησε άμεσα στην αντικατάσταση της στέγης της κατοικίας που χτες είχε υφαρπαγή από τους δυνατούς ανέμους και την έντονη βροχόπτωση, με στόχο την επανεγκατάσταση της οικογένειας .

Επιπρόσθετα συνέχισε η άλλη ζημιά που προκλήθηκε εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων ήταν σε ένα ακατοίκητο υποστατικό επίσης στην κοινότητα Σταυροκόνου.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE